Zaregistrovali všetkých kandidátov na primátorov i poslancov

11.10.2010 Svidník

Svidník/Stropov 11. októbra (TASR) – Mestské volebné komisie (MsVK) vo Svidníku a v Stropkove zaregistrovali všetkých kandidátov na primátorov i poslancov.
Zapisovateľka MsVK vo Svidníku Ružena Sipľaková dnes pre TASR uviedla, že v nadchádzajúcich komunálnych voľbách sa budú o funkciu primátora uchádzať Michal Bartko (nezávislý), Cyril Dudáš (SNS), Ján Holodňák (nezávislý) a Pavol Olejár (Smer-SD, ĽS-HZDS).
Volebná komisia zaregistrovala aj všetkých 97 kandidátov na poslancov 17-členného Mestského zastupiteľstva vo Svidníku, ktorí sa budú o hlasy voličov uchádzať v troch volebných obvodoch.
Registráciu všetkých kandidátov na post primátora v Stropkove dnes TASR potvrdil aj zapisovateľ MsVK Marián Vašš. Do volebného súboja vstúpi Milan Bzdil (nezávislý), Milan Ďurica (SNS), Alojz Glinský (SDKÚ-DS, KDH, SaS), Imrich Hamarčák (nezávislý), Daniel Hubač (nezávislý), Marek Manduľa (nezávislý) a Peter Obrimčák (Smer-SD, ĽS-HZDS, HZD).
Volebná komisia rovnako zaregistrovala aj všetkých 113 kandidátov na poslancov MsZ v Stropkove. O mandát v 18-člennom zastupiteľstve sa uchádza 69 nominantov politických strán a koalícií a 44 nezávislých kandidátov.
 

Vyberte región